29 Haziran 2010 Salı

BOLA

Oynadığım bir oyunu tanıtmak istedim.Yaklaşık beş gündür facebook üzerinden fifa 99 gibi bir oyun oynuyorum.Ama daha geniş kapsamlı.Takımına ad koyuyorsun,renklerini seçiyorsun ve antreman maçı yaparak oyuna başlıyorsun.Oyunu yeterince öğrendikten sonra gerek turnuva maçlarıyla gerek arkadaşlarınla maçlarınla gerek diğer ülkedeki insanlarla yaptığın maçlarla levelini arttırıyor,taraftar sayını arttırıyor para kazanıyorsun.

Para kazandıkça takımının başına bir antrenör alabiliyor,oyuncularına ilave özellikler alabiliyorsun.
Bilet fiyatlarını kafana göre koyma gibi bir lüksün yok fakat stadının bütün tribünlerini para kazanarak kafana göre geliştirme gibi güzel bir imkanın var.
Oyuna başlarken melancolie diye bir dalga veriyor beş adet.Bu bittiği zaman bir daha kazanılmıyor çünkü oyunu yapan şahıslar bunu parayla satıyor ve gelirini oradan karşılıyor.İleriki seviyelerdede sanırım bir hayli ihtiyaç duyulan bir ürün bu.

Gayet sıkılmadan arkadaşlarımla maç yapıyor,fark attığımda profillerinde paylaşmaktan zevk alıyorum.Search kısmına bola yazarsanız uygulama karşınıza çıkar.takımınızı oluşturun ve kapışalım derim :)

Hiç yorum yok: